Συστήματα Alousystem

O όμιλος ALCO, ένας από τους λίγους Ελληνικούς πολυεθνικούς ομίλους, διαθέτει διεθνή παρουσία με μεγάλες βιομηχανίες μεταποίησης αλουμινίου σε Ελλάδα και Γερμανία. Τα συστήματα αλουμινίου ALOUSYSTEM που παράγει και διαθέτει στην αγορά τα τελευταία 20 χρόνια αποτελούν την κορυφαία επιλογή για ένα σύγχρονο σπίτι.

Η ALOUSYSTEM αποτελεί μια ολοκληρωμένη σειρά συστημάτων αλουμινίου, που διαθέτει υψηλή αισθητική, άψογη εφαρμογή και μοναδική λειτουργικότητα. Τα συστήματα αλουμινίου ALOUSYSTEM είναι ιδανικά για κάθε χώρο και αρχιτεκτονική απαίτηση.

Μία από τις βασικές απαιτήσεις της εποχής μας άλλωστε, που καθοδηγεί και στο σχεδιασμό νέων προϊόντων, είναι η ανάγκη αντικατάστασης των παλιών κουφωμάτων με νέα, σύγχρονα, πρωτοποριακά συστήματα που εξοικονομούν ενέργεια και προσφέρουν ασφάλεια.

Το Όραμά μας

Το όραμα της ALOUSYSTEM ακολουθεί το όραμα του Ομίλου ALCO και συνοψίζεται σε τρεις βασικές αρχές:

 • Να σχεδιάζουμε
 • Να παράγουμε
 • Να προσφέρουμε

επώνυμα, πρωτοποριακά, ολοκληρωμένα συστήματα προφίλ αλουμινίου για όλους τους τομείς των σύγχρονων κατασκευών και εφαρμογών.

Η αποστολή της ALOUSYSTEM είναι η διαρκής αναζήτηση και σχεδιασμός νέων προϊόντων που ανταποκρίνονται με τον βέλτιστο τρόπο στις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες της σύγχρονης ζωής. Επίσης η συμβολή της στην προστασία του περιβάλλοντος μέσω της εξοικονόμησης ενέργειας που πετυχαίνουν τα προϊόντα της.

Μοντέλο επιτυχίας για τους πελάτες μας…

 • Όλες οι δραστηριότητες εστιάζουν στην διατήρηση της μακροχρόνιας και επιτυχούς συνεργασίας, με την πελατεία μας.
 • Στοχεύουμε στην ποιοτική λειτουργία και στην συνεχή εξέλιξη των προϊόντων μας, διατηρώντας την ίδια πάντοτε φιλοσοφία.
 • Με τα ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα, σκοπεύουμε να επεκταθούμε στις Ευρωπαϊκές και Διεθνείς αγορές.

Ο Στόχος μας

Οι στόχοι της ALOUSYSTEM είναι:

 1. Η καθιέρωσή της στην ελληνική αγορά ως μία από τις κορυφαίες εταιρείες του χώρου.
  Με δεδομένη την ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών μας επιδιώκουμε να καθιερώσουμε τον ΌμιλοALCO διεθνώς ως συνώνυμο αξιοπιστίας και ποιότητας.
 1. Η άμεση ανταπόκριση και προσαρμογή στις μεταβολές της αγοράς.
  Ακολουθώντας τις αλλαγές που επιτάσσει το διεθνές περιβάλλον, προσαρμοζόμαστε ευέλικτα, διατηρώντας την επιχειρηματική μας φιλοσοφία και δράση όπως και την κοινωνική και περιβαλλοντική μας ευαισθησία.
 1. Η βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων και των υπηρεσιών.
  Ο Όμιλος ALCO επενδύει συνεχώς σε έρευνα και τεχνολογία με απώτερο στόχο την ικανοποίηση των απαιτήσεων της σύγχρονης κατασκευής και διαθέτει μια σειρά διεθνώς αναγνωρισμένων πιστοποιήσεων.
 1. Η αύξηση της παραγωγικής μας δυνατότητας.
  Με δεδομένη την ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών μας όπως και το άρτια καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό μας, ο Όμιλος ALCO επενδύει διαρκώς σε παραγωγικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας για την ικανοποίηση των αυξημένων αναγκών του διεθνούς πελατολογίου του.
© Copyright 2017 - Alousystem